Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το αυθεντικό συνοικιακό ταβερνάκι για μερακλίδικο μεζέ και σουβλάκι

Ένα μικρό μαγαζάκι για μεγάλες απολαύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2024

Καμιά φορά, εκεί που δεν το περιμένεις, μπορείς να ανακαλύψεις μικρούς και γευστικούς θησαυρούς όπως ακριβώς το χαριτωμένο ταβερνάκι της Έλενας. Ένας χώρος φιλόξενος που θα σε υποδεχθεί με χαμόγελο και θα σε φιλέψει τα νόστιμα πιάτα του.

Εδώ, σε αυτά τα μικρά συνοικιακά ταβερνάκια βρίσκεται η αυθεντικότητα των ανθρώπων του τόπου μας. Μαγαζιά χωρίς πολλά πολλά φτιασίδια, αυθεντικές γεύσεις και ντόπια προϊόντα που φτάνουν με αγάπη από μερακλήδες της κουζίνας όπως ακριβώς είναι και η Έλενα όλα αυτά τα χρόνια που περιποιείται τους πελάτες της.

IMG_3882.JPG

Το συνοικιακό ταβερνάκι της Έλενας βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια απέναντι από το Γυμνάσιο Πολεμιδιών και είναι πάντοτε γεμάτο με κόσμο όλων των ηλικιών που παίρνει θέση σε ένα από τα περιποιημένα τραπέζια της, προκειμένου να απολαύσει τόσο το εύγευστο σουβλάκι της όσο και τον καλοφτιαγμένο της μεζέ, η φήμη του οποίου έχει πλέον ξεπεράσει τα σύνορα της περιοχής.

IMG_3881.JPG

Ο μεζές της Έλενας ξεχωρίζει γιατί είναι φτιαγμένος με αγάπη και μεράκι, φρέσκα εποχιακά υλικά με κρέατα καλοψημένα στη σχάρα και στο κάρβουνο. Ο πλούσιος μεζές περιλαμβάνει σουβλάκια, σεφταλιά, λουκάνικο, χαλούμι, λούντζα, παϊδάκια χοιρινά, συκώτι, φιλέτο κοτόπουλο, μακαρόνι, κολοκυθάκια με τα αυγά, σαλάτα, πατάτες, κεφτέδες, κλεφτικό και μανιτάρι μαγειρευτό. Μπορείς όμως να επιλέξεις να φτιάξεις τον μεζέ του δικού σου γούστου προσθέτοντας πομηλοροτηανιά, καραόλους και άλλα πιάτα αναλόγως εποχής.

IMG_3880.JPG

Η Έλενα θα σου φτιάξει ακόμα και μπέργκερ, διάφορα άλλα είδη σχάρας, γύρο βοδινό και κοτόπουλο, νηστίσιμες επιλογές και σαλάτες.

Η Έλενα, όμως φημίζεται πως πέραν όλων των άλλων φτιάχνει και φοβερό, ζουμερό και νόστιμο σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο στα κάρβουνα αλλά και μια πληθωρική, μυρωδάτη σεφταλιά που θα την απολαύσεις σε μιξ κυπριακή πίτα μαζί με την παγωμένη μπίρα σου στον χώρο της ταβέρνας ή στο σπίτι με take away.

IMG_3879.JPG

Γι' αυτό, η ταβέρνα Έλενα συγκαταλέγεται για τη σεζόν 2023-2024 ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου αφού φιγουράρει ως υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερο Σουβλάκι διεκδικώντας τον τίτλο στον θεσμό των Cyprus Eating Awards 2024.

Αν θέλετε να ψηφίσετε την Ταβέρνα 'Ελενα μπορείτε να μπείτεΕΔΩ ή να ψηφίσετε μέσω SMS στέλνοντας μήνυμα στο 5588 με keyword ΕΑ111 ή τηλεφωνικά στο 900-31-391.


>> (25714799) Μελίνας Μερκούρη 78, Πολεμίδια, Λεμεσός.
Facebook:
Ελενας σουβλακια

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close